Enklare:
Genom många års erfarenhet av annonsbranschen har vi samlat på oss mycket kunskap. Den delar vi gärna med oss av. Skall du sälja eller köpa något? Då kan vi hjälpa dig till en bättre och enklare affär.

Säkrare:
Det här är ett tryggt sätt för dig som säljer eller köper något. All vår annonsering sköts alltid i första hand via ”telefon” för en bättre kontakt och för att kunna ge er en större trygghet. Vår tanke är att kunna hjälpa er att genomföra en ”säkrare affär”. Tack vare vår kunniga personal har vi möjligheten att undersöka viktiga detaljer, ställa olika frågor och alltid finnas tillhands för er. Där ni som privatperson kanske inte har erfarenhet eller möjligheten till.

Klokare:
Vår annonsmetod är inte bara unik. Den är också klok. Istället för att bygga massa plattformar – har vi endast byggt en plattform. I den lägger vi in vår informationen. På det viset kan vi också hålla ner våra kostnader där ni som kund slipper betala för som vi anser att många gör i dagsläget tyvärr utan resultat.

Snabbare:
När ni annonserar hos oss. Har vi möjligheten redigera er annons så den syns ibland mängden. Vi lägger ut den på olika annonssidor. Redigerar vissa detaljer som fångas upp på ett helt annat vis en du som privatperson. Detta gör att fler personer ser just dig som också leder till en snabbare försäljning. Som är en del i vårt unika koncept.

Rulla till toppen