Hur arbetar ni?
Vårt företag är beredd att leverera den absolut bästa tänkbara service. Att alltid vara tillgänglig för köpare och säljare och kunna svara på alla möjliga frågor. De flesta av våra kunder får vi idag genom rekommendationer från tidigare genomförda uppdrag som vi är tacksamma för. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra vårt koncept.

Vad har ni för säkerhet?
All vår annonsering sköts alltid i första hand via ”telefon” för en bättre kontakt och att kunna ge er en större trygghet. Vår tanke är att kunna hjälpa dig att genomföra en ”säkrare affär”. Som många känner till så förekommer det oseriösa saker på nätet i dagsläget. Därför kontaktar kunderna oss och vill att vi hjälper dom. Tack vare vår kunniga personal har vi möjligheten att undersöka viktiga detaljer, ställa olika frågor och alltid finnas tillhands genom hela processen. Där ni som privatperson kanske inte har erfarenhet eller möjligheten till.

Varför skall man annonsera hos er?
Målet är att samarbeta med så många internetsidor, tidningar och kunna bygga ett så stort kontaktnät som vi har möjlighet till. Där vi har möjligheten att sköta målsättningen att alltid nå ett avtal till båda parters belåtenhet.

Vad ingår och skiljer er från andra?
Rådgivning och andra frågor, vi har möjligheten att ta emot samtal & e-post från era kunder, jobbar för er säkerhet, utformar annonsen, lägger ut er annons på olika internetsidor, väljer ut seriösa spekulanter, fotograferar, finansiering, når personer som saknar internet, erfarenhet och kunskap.

Vilka sidor kommer min annons synas på?
Några sidor där er annons kommer synas är. Blocket ”enligt deras regler”, Annonsera, Fyndtorget, Bilweb, Begagnade bilar, E-klippet, Köp & Sälj, Annonshörnan, ABC, Allaannonser, Youtrade24, Trady, Annonsparken, Citiboard, Wheelaway.se, Marknadstorg.se JNCars.nu Mfl. Ni kommer även automatiskt synas på. Google, Yahoo, Altavista, Bing, Webbcrawler, MSN Motor, ASK Mfl.

Hur länge finns min annons med?
Då ni lägger ut er annons hos oss och våra samarbetspartner är ni synbar tills ni slutfört er försäljning.

Vad kostar det?
När vi hjälper er att lägga ut er annons väljer ni själva hur länge ni vill annonsera. Om ni sedan har några andra önskemål tar vi ut en avgift.

Tar det lång tid att sälja hos er?
Hur fort ni säljer det kan vara svårt att säga exakt. Men eftersom vi lägger ut er annons på olika internetsidor så når vi fler läsare. Chansen att ni säljer den genom oss och våra samarbetspartners är väldigt stor.

Kan ni värdera det jag vill sälja?
Vi hjälper gärna till med värdering av det ni vill sälja, sammanställer all fakta och återkommer med förslag vad vi anser det kan ha för värde. Sedan är det upp till er vilken ställning ni tar och hur snabbt ni själv väljer att sälja det.

Hjälper ni till att hitta det jag söker?
När ni bestämt er vad ni söker så kontaktar ni oss och berättar era önskemål, krav, pris, osv. Vi gör en eftersökning och sammanställer det vi tycker verkar vara relevant enligt dem uppgifter ni lämnat. Sedan återkommer vi till er och hör om det överensstämmer med era förväntningar. 

Rulla till toppen